Er zijn diverse stichtingen die zich belangeloos inzetten om de laatste wens van een terminaal zieke te vervullen, hieronder vindt u de verschillende stichtingen en contactgegevens.

Het is mooi en waardevol als er iemands droom of wens in vervulling gaat. Ook voor de nabestaanden is dit van onschatbare waarde. Heeft u zelf een mooi initiatief of kent u een organisatie die zich inzet voor anderen en dat u graag hier toegevoegd ziet, stuur deze dan naar info@hospice-info.nl en dan het erbij geplaatst worden

Wensambulance Brabant

 

Ieder mens heeft een laatste wens

Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek.​U wordt die dag begeleid door professionele vrijwilligers. De ambulances zijn uitgerust met comfortabele brancards. Ook kan een familielid met u in de ambulance mee. Het vervoer met de ambulance is kostenloos.
Kent u iemand die ernstig ziek is of hebt u zelf nog een laatste wens? WensAmbulance Brabant regelt het graag voor u!
Vraag een wens aan!

Wensambulance

 

Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe, een bezoek aan de dierentuin, je pasgeboren kleinkind bewonderen,een dag naar het strand of op een zaterdagavond naar het concert van je favoriete band. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, en momenten die vanzelfsprekend lijken maar voor volwassenen en kinderen  die niet lang meer te leven hebben, bedlegerig zijn, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

Stichting Dreams4You

 

Stichting Dreams4You realiseert een laatste droomwens voor ernstig zieke volwassenen met een levensverwachting van maximaal 12 maanden.

Op een dag verlaten we allemaal het leven, maar voor sommige mensen komt die dag veel te vroeg. Er is nog die ene onvervulde, speciale droomwens. Als u iemand kent die niet lang meer te leven heeft, en u weet dat er nog een onvervulde droomwens is, dan wil Stichting Dreams4You er alles aan doen om die te realiseren. De stichting wordt gesteund en geholpen door sponsoren en leunt op vrijwilligers.

Wensstichting oppepper 4 all

 

De wens of dienst kan door iedereen worden aangevraagd voor iemand met een chronische ziekte w.o. MS, kanker, ALS, hart en vaatziekten, reuma enz.
Leeftijd, aard van de ziekte en levensverwachting spelen hierbij geen rol, wel de financiele situatie in geval van het leveren van zaken.
De wensontvanger dient de wens te kunnen begrijpen en te kunnen beleven.
Hij/zij is redelijk mobiel en kan vervoerd worden in een personenauto.
De wensontvanger woont in Nederland.
Aanvragen voor het bijwonen van evenementen zoals voetbal, tennis of popconcerten dienen rechtstreeks bij de betreffende Foundations te worden ingediend. Zie Ajax– en/of FeyenoordFoundation, deze zijn speciaal voor u opgericht.
Hij /zij heeft in de afgelopen vijf jaar geen wens of dienst van een andere wensstichting ontvangen.

nl_NLDutch